Zoeken naar woord van de dag

 
 
woord van de dag
WikiWoordenboekWoord: van de dag WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. In de rubriek Woord van de dag wordt iedere dag een goed uitgewerkt of zeer speciaal woord weergegeven uit het WikiWoordenboek. Gebruikers kunnen zelf ook woorden kandidaat stellen. Willekeurig NL woord. Woord begint met.
Woord van de dag: verbouwereerd Ikzegookmaarwat.nl.
Selecteer een pagina. Woord van de dag: verbouwereerd. door Lisette Hilhorst 5 februari 2019 Taal 6 reacties. Op het fietspad slingert een man van links naar rechts. Dat komt omdat hij met één hand een sigaret uit een pakje prutst en met de andere hand zijn telefoon vasthoudt waarin hij hard schreeuwt in een moeilijke taal Bulgaars?
Trump zorgt voor woord van de dag Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Trump zorgt voor woord van de dag. Wat heeft hij nu precies willen zeggen? Zo luidt de op het internet voorthollende vraag met betrekking tot een tweet van de Amerikaanse president Donald Trump. Pas tegen de middag Belgische tijd werd de post verwijderd.
Woord van de dag De Standaard.
Mode, Diesel, Woord van de dag. 05/09/2019 Woord van de dag: chloorkip. Waarom heeft de Britse premier Boris Johnson het nu al twee dagen op rij over chloorkippen? En wat is een chloorkip eigenlijk? Woord van de dag, Boris Johnson, Brexit.
dag van de coach, een woord van dank.
En omdat het vandaag Dag van de Coach is, stuur ik een woord van dank uit naar alle coaches! Zij zetten zich elke dag in om het pad van vele volwassenen en kinderen te ver-lichten en door hen te begeleiden naar hun eigen bron.
Actuele koers.
Goud en zilver hebben altijd een prijs, 24 uur per dag, wereldwijd en in iedere valuta. De goudprijs en zilverprijs komen tot stand op de wereldmarkt. Op die markt zijn er kopers en verkopers die bij elkaar worden gebracht. De koper bied en de verkoper laat. Ieder tegen zijn eigen prijs. De prijs tussen bied en laat is de middenkoers. Op deze manier wordt de goudkoers, de zilverkoers en de koers van andere edelmetalen vastgesteld.
Dagelijks Woord De Bijbel via e-mail en smartphone.
Dagelijks Woord Een goed begin van de dag. Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox. Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling. Bijbel in Gewone Taal. Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet. Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk.
Woord van de dag: Woordenschatuitbreiding voor Duitstaligen Website KlasCement. vlaanderen-logo.
Woord van de dag: Woordenschatuitbreiding voor Duitstaligen. data-triggermanual" data-placementbottom" titlea" href. Elke dag kun je woorden uit een actueel Nederlandstalig krantenartikel met uitleg en vertaling in het Duits per e-mail gratis laten toesturen. Een initiatief van de vakgroep Nederlands van de Freie Universität Berlin.
woord van de dag Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
c'est' le mot du jour." Dat is mijn woord van de dag. C'est' mon mot du jour." Het woord van de dag is driehoeksmeting. Le mot du jour est triangulation. Je moet rationele opzoeken in jouw woord van de dag.
Oudejaarsavond Wikipedia.
Oudejaarsavond ook wel: Silvester of silvesteravond, vernoemd naar de heilige paus Silvester wordt jaarlijks gevierd op de laatste dag van het jaar, 31 december, ook wel oudejaarsdag genoemd. Het vormt samen met de daarop volgende nieuwjaarsdag oud en nieuw. Het is de vooravond van de oorspronkelijk christelijke dag om het nieuwe jaar in te luiden volgens de christelijke kalender.
Biggenaats Woord van de Dag Home Facebook.
Het woord èrretits is verkozen tot het Buggenhoutse dialectwoord van het jaar. Buggenhoutenaren konden de voorbije weken kiezen uit twaalf typsich Buggenhoutse Buggenhout. Het woord èrretits is verkozen tot het Buggenhoutse dialectwoord van het jaar. Buggenhoutenaren konden de voorbije weken kiezen uit twaalf typsich Buggenhoutse Buggenhout. Biggenaats Woord van de Dag.

Contacteer ons