Op zoek naar woord van de dag?

 
 
woord van de dag
woord woord van-de-dag van-de-dag kalender kalender Vertaling Vertaling naar naar Frans Frans voorbeelden voorbeelden Nederlands Nederlands Reverso Reverso Context. Context.
Eerst Korben met het woord van de dag. Korben, pour le mot du jour." Je moet rationele opzoeken in jouw woord van de dag. Tu à besoin de chercher rationnel dans ton mot du jour." Het woord van de dag is dankbaarheid.
Dagelijks Woord De Bijbel via e-mail en smartphone.
Dagelijks Woord Een goed begin van de dag. Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox. Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling. Bijbel in Gewone Taal. Elke dag een bijbeltekst op je smartphone. Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk.
Actuele koers.
Goud en zilver hebben altijd een prijs, 24 uur per dag, wereldwijd en in iedere valuta. De goudprijs en zilverprijs komen tot stand op de wereldmarkt. Op die markt zijn er kopers en verkopers die bij elkaar worden gebracht. De koper bied en de verkoper laat. Ieder tegen zijn eigen prijs. De prijs tussen bied en laat is de middenkoers. Op deze manier wordt de goudkoers, de zilverkoers en de koers van andere edelmetalen vastgesteld.
Woord van de dag: filegolf Radio 2, de grootste familie.
Ga naar inhoud. Jouw regio Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant Brussel West-Vlaanderen Selecteer een regio. Jouw regio Antwerpen Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant Brussel West-Vlaanderen Selecteer een regio. Woord van de dag: filegolf. Gepubliceerd op woensdag 7 oktober 2015 1111.: Inspiratie voor elke dag.
Covfefe" woord van dag door Trump VTM NIEUWS.
Covfefe" woord van dag door Trump. Delen op Facebook Delen op Twitter. Wat heeft hij nu precies willen zeggen? Zo luidt de op het internet voorthollende vraag met betrekking tot een tweet van de Amerikaanse president Donald Trump die deze ochtend omstreeks 8.30 uur Belgische tijd nog steeds niet was verwijderd.
Spaans woord van de dag SpaansLeren.info.
Spaans op reis. Werken in Spanje. Wonen in Spanje. Home Taalkunde Spaans woordenboek Spaans woord van de dag. Spaans woord van de dag. Na het beluisteren van het woord, klik hier om de beschrijving van het woord nogmaals te lezen.
Het Vlaams woordenboek Vlaams woord van de dag.
4 reacties oudere versies Toegevoegd door aliekens en laatst gewijzigd door de Bon 17 feb 2019 2038: Dit woord was woord van de dag op 19 okt 2008 Dit woord was woord van de dag op 15 mrt 2019. 2 01 maart 2019: pression.
Neologisme van de week Archief.
Weg met dat woord! Het jaaroverzicht 2015 in neologismen. Aanvulling historische woordenboeken. Weg met dat woord! Het jaaroverzicht 2016 in neologismen. Het jaaroverzicht 2017 in neologismen. HulK / Keurmerk Spelling. Expertisecentrum Nederlandstalige Terminologie. Term van de dag. Trefwoord / Woordenaar.
Doe een Duinrell dag! Duinrell.nl.
Ook kan je komen glamperen op Duinrell in een lodgetent. Op vakantie met baby of peuter, met de hele familie of met je beste vrienden. Vermaak in de achtertuin en eindeloos genieten in een prachtige omgeving van Wassenaar met bossen, duinen, het strand en de zee.
Woord van de dag Espace personnel CLL Language Centres.
FR NL EN. Changement de mot de passe. CLL Espace personnel Woord van de dag. In welke taals die u wilt om het woord van de dag te ontvangen. Wanneer wilt u graag de woorden van de dag te ontvangen Elke dag.
Het Bevers Woord Van De Dag HLN.
Het Bevers Woord Van De Dag. Facebookgroep rond Bevers dialect stopt op hoogtepunt met Jean-Marie Pfaff. Internet De Facebookgroep Het Bevers Woord Van De Dag houdt er na exact 365 dagen mee op. De groep telt meer dan 4.000 volgers die dagelijks een typisch.

Contacteer ons