Meer resultaten voor bijbelwoord van de dag

 
 
bijbelwoord van de dag
bijbelwoord van de dag.
bijbelwoord van de dag. DagelijkseBroodkruimels Elke dag een Bijbeltekst met afbeelding. Als je bijvoorbeeld de tekst van de dag van Hour of Power neemt of de Bijbeltekst van de dag Taize dan wordt dit gedaan uit naam van deze organisaties.
Elke dag een Bijbelcitaat: 5 Instagram-accounts om te volgen Kerknet.
Je kan dan reacties op artikels lezen en zelf reageren, je favoriete pagina's' bewaren, nieuwtjes per e-mail ontvangen en zelfs de homepagina personaliseren op basis van jouw interesses. Piet De Loof. Mens en Maatschappij. Piet De Loof. Elke dag een Bijbelcitaat: 5 Instagram-accounts om te volgen.
pkn-tubbergen.nl Bijbeltekst van de dag.
Dagelijks Woord Bijbeltekst on the App Store.
Elke dag ontvang je via een pushbericht de bijbeltekst van de dag. Je kunt per dag van de week aangeven of je de tekst wilt ontvangen, en hoe laat. Ook staat de bijbeltekst van de dag als widget in je Berichtencentrum.
Plaatsen Bijbelse plaatsen.nl.
Maar en nu komt het zowel dag als nacht telden 12 uren. Dag en nacht 12 uren. De dagen in de winter telden evenveel uren als die in de zomer maar die van de zomer waren natuurlijk veel langer en die van de winter veel korter.
Nieuwe app Mijn Bijbel gelanceerd Katholiek.nl.
De app onderscheidt zich door de verschillende vertalingen die het te bieden heeft. In vergelijking met andere Bijbel apps missen er nog aantal functies, zoals het opslaan van teksten en notificaties die je kunt instellen om je te herinneren iedere dag de Bijbel te lezen.
Zussenliefde.
Op de website van Zussenliefde lezen duizenden christenvrouwen dagelijks de nieuwe bijbeloverdenking. Als zussen in het geloof vinden ze troost en bemoediging bij God en bij elkaar. Elke ochtend krijg je een e-mail met de nieuwe overdenking van de dag.
Dagelijkse overdenking Joyce Meyer Ministries Nederlands. Dagelijkse overdenking: Blijf in Zijn liefde 1 Johannes 415: NBV Joyce Meyer Ministries Nederland.
Joyce Meyer vertelt over haar persoonlijke belevenissen en haar favoriete Bijbelverhalen om je elke dag te versterken en te bemoedigen. Neem regelmatig tijd om deze te lezen en je zult merken dat je leven verandert! 16 april 2019. Blijf in Zijn liefde. Wij hebben Gods liefde, die in ons is, leren kennen en vertrouwen daarop. God is liefde. Wie in de liefde blijft, blijft in God, en God blijft in hem. 1 Johannes 415: NBV. 1 Johannes 416: benadrukt dat we ons bewust moeten zijn van de liefde die God tot ons heeft.
De dag van de Heer EO.nl/Bijbel. Icon-npoLogo. Icon-close. Icon-search. Icon-sort-alpha-asc. Icon-book. Icon-bullseye. Icon-info. Icon-eye. Icon-filter. Icon-bars. Icon-caret-down. Icon-caret-up. Icon-comments. Icon-arrow-left. Icon-arrow-right. Icon-arro
En ook daar wordt met verlangen uitgekeken naar die dag. Je komt in de bijbel verschillende benamingen tegen: de dag van de Heer, de grote stralende dag van de Heer, de grote dag, de dagen van de Mensenzoon, de laatste dag en de dag van het oordeel.
Preken die Spreken Zoeken op bijbeltekst.
Inleiding op de prekenserie De geloofsbeleving in de psalmen. Preekbegeleider en Leesrooster: God kiest zich een volk. Samenleven tot Gods eer Bijbelse antwoorden op vragen rond relatievorming. Inleiding op de prekenserie Er is redding van Gods toorn, die losbreekt op Zijn dag.
bijbelwoord voor iedere dag.
BIJBELWOORD VOOR IEDERE DAG. Mc 51, Zij gingen naar de overkant van het meer. In het Overjordaanse waren oorspronkelijk 2 1/2 stammen van Israël gevestigd. Jezus gaat ernaartoe omdat hij alle stammen van Israël wil verzamelen. Na meer dan 750 jaar wordt concreet werk gemaakt om de 12 stammen te herenigen.

Contacteer ons